Copil cu greutatea de 5.260 de grame născut la Maternitatea din Botoşani

Copil cu greutatea de 5.260 de grame născut la Maternitatea din Botoşani

O tânără din Botoşani a născut un copil cu greutatea de 5.260 de grame, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanţi ai Secţiei de obstretică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati".

Potrivit sursei citate, femeia în vârstă de 21 de ani a ajuns la Maternitatea din Botoşani pe 15 martie şi a născut prin cezariană, intervenţia chirurgicală fiind asigurată de o echipă coordonată de doi medici.

La naştere, băieţelul nou-născut a primit nota 9.

"Mama şi nou-născutul au rămas sub supraveghere medicală, starea celor doi fiind bună", a afirmat unul dintre medicii secţiei.

Acesta susţine că naşterile unor copii cu greutatea de peste cinci kilograme sunt rare. În luna august 2009, la Maternitatea din Botoşani s-a născut un copil de 6.800 grame. AGERPRES/ (AS - autor: Cristian Lupaşcu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…