Corina Bud, apariție de „infarct” pe plajă

Corina Bud, apariție de „infarct” pe plajă

Corina Bud ne confirmă încă odată că este o noncoformistă. Cântăreța nu odată s-a remarcat prin ținutele sale extravagante.
De această dată, Corina a postat o poză pe rețelele sociale în care apare la plajă, într-un costum de baie mai neobișnuit, încât seamănă mai degrabă cu lenjeria intimă.

Partea de sus a costumului este formată dintr-un material transparent, lăsându-i la vedere bustul, iar fanii au reacționat imediat: ”Wow, ce frumos ți se observă sfârcurile, ești hot”, ”Ce-ți mai place să fierbi sângele bărbaților...ispito”, au fost unele comentarii mai îndrăznețe.

Corina Bud se află de mai multe zile în Dubai, unde lucrează la proiectele ei muzicale. Pe lângă muncă, artista și-a făcut timp și de câteva activități recreative și a decis să sară cu parașuta.

Sursă foto: Instagram/ @corinabud SURSA: protv.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale