Corina Caragea, despre vacanța în Hawaii: „Mai ieftin decât în Mamaia”

Corina Caragea, despre vacanța în Hawaii: „Mai ieftin decât în Mamaia”

Prezentatoarea Știrilor din Sport de la PRO TV, Corina Caragea, a povestit în cea de-a doua ediție a podcastului „Cafea cu Visuri”, prezentat de Oana Andoni despre experiența sa în Hawaii, unde a petrecut una dintre cele mai frumoase vacanțe și le-a dat ascultătorilor câteva sfaturi utile pentru călătoriile lungi cu avionul.

Corina Caragea în Hawaii FOTO Instagram

„În primul rând, atunci când îmi fac rezervarea, am grijă să aleg, dacă se poate, un zbor de noapte. Și atunci mă urc în avion deja obosită, și adorm. Unii pot dormi, alții nu, unora le e frică, altora nu. Eu mă culc liniștită, și atunci mai salvez din orele astea. Trece mai ușor. În avion am grijă să mă hidratez foarte bine, să beau multă apă, să îmi iau cremă de mâini, pentru față, și îmi ocup timpul. De obicei, îmi scriu texte pentru blogul meu de travel, meditez, poze pentru Instagram sau pentru canaul meu de Youtube. E momentul perfect, eu am inspirație în avion. Atunci îmi vin toate ideile, și am și timp să mă uit în cele 42.000 de poze din telefonul meu, și să mai fac și curat”, a spus Corina Caragea.

„Am zis să mă cazez direct în centru, la un hotel normal, mai ieftin decât la noi în Mamaia – pentru că am făcut o comparație atunci – și a fost perfect, pentru că doar coboram din hotel și ajungeam pe plaja lor faimoasă”, a mai povestit prezentatoarea știrilor din sport.

Ea a povestit că a călătorit în această vacanță mai mult cu autobuzul, bucurându-se de peisajele minunate.

„Cea mai mare parte din vacanță am folosit autobuzul, și, pentru două-trei zile am închiriat o mașină foarte frumoasă. M-a ajutat foarte mult să mă deplasez, pentru că Hawaii este o destinație foarte ofertantă.(...) Infrastructura este minunată, casele sunt foarte frumoase, eram gură-cască pe geam, în permanență”, a spus ea.

Corina Caragea i-a îndemnat pe oameni să nu mai plece în vacanță cu un program fix în mine, ci să se relaxeze și să fie spontani.

„Cel mai bine, când ești în vacanță, e să nu ai un program clar. Să nu bifezi, să nu mergi pentru asta, să nu mergi cu o listă, ci să te relaxezi și să o iei la picior, fără hartă, dacă se poate. Acelea sunt cele mai frumoase vacanțe, când nu trebuie să alerg de colo-colo disperată să bifez și muzeul ăla, și magazinul ăla, și nu știu ce obiectiv turistic”, a mai zis ea.

Prezentatoarea a mai mărturisit că nu îi este frică să încerce lucruri noi.

„Nu mă feresc să încerc chestii noi. În Thailanda, de exemplu, am încercat carnea de crocodil, în Dolomiți, când am fost, am mâncat pentru prima oară carne de cerb, coadă de taur în Spania”, a declarat Corina Caragea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă