Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Corina Crețu: „Sunt o proastă irecuperabilă. Da, sunt tută rău”. Prima pesedistă care recunoaște, în sfârșit, adevărul?

Corina Crețu: „Sunt o proastă irecuperabilă. Da, sunt tută rău”. Prima pesedistă care recunoaște, în sfârșit, adevărul? O întâmplare ridicolă, de pe Facebook, a devenit și mai ridicolă după ce comisarul european Corina Crețu s-a supărat pe câțiva comentatori și a ținut neapărat să le răspundă pe aceeași rețea socială. Povestea a început sâmbătă, când am remarcat un fapt care mi s-a apărut și amuzant, și incredibil: colegul meu Mihai Duță distribuise pe 24 decembrie 2017, pe Facebook, un video cu colinde de Crăciun cântate într-o biserică, scrie Răzvan Chiruță pe razvanchiruta.ro.

Corina Crețu a văzut această postare abia pe 17 martie. Nu am înțeles deocamdată cum și de ce așa de târziu. Dar, în loc să se uite la data postării și eventual să dea un „like”, ditamai comisarul european s-a îmbățoșat stupid și a scris așa: „Suntem totusi in Martie… Ma asteptam mai mult de la credinciosii Domnului care ar trebui sa aiba grija de acest site. Dumnezeu sa ne ajute tuturor! Seara frumoasa și tot binele din lume va doresc !”.

Care site, că postarea e pe Facebook, mă întrebam sâmbătă? Corina Crețu, cea care se ocupă de politici regionale pentru toată Uniunea Europeană, s-a supărat că „credincioșii Domnului” din subordinea lui Mark Zuckerberg nu au grijă de „site” și ar fi comis o blasfemie prin faptul că au difuzat în martie, ca niște păcătoși, colinde de Crăciun. Își bat joc de ortodoxie, adică.

Întâmplarea ar fi rămas doar una despre care am râs și am trecut mai departe, dacă doamna comisar nu ar fi decis să reacționeze la comentariile celor care s-au declarat uimiți de ridicola sa îmbățoșare. Iar reacțiile sunt mult sub poziția ei de comisar european, așa cum reiese din capturile de mai jos.

În România, situația va trece ca una de care cel mult te minunezi. Ne-am obișnuit să fim reprezentați de astfel de personaje chiar și în cele mai importante instituții din UE. Dar, dacă un membru al Comisiei Europene care provine din oricare altă țară civilizată a uniunii ar fi avut asemenea reacții pe o rețea socială, ar fi declanșat un scandal public uriaș.

Căci, din păcate, Corina Crețu nu s-a făcut de râs doar pe ea, ne-a făcut de râs pe noi toți.

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Momentul când o jandarmeriță îl gazează mortal pe bărbatul din Vatra Dornei. Un martor a avertizat-o că …

2 Un bărbat din Vatra Dornei a MURIT la spital, după ce jandarmii l-au ținut minute bune la pământ și i-au pulve…

3 VIDEO Ea este jandarmerița care mestecă gumă în timp ce gazează mortal un om!

4 VIDEO Firea declanșează RĂZBOIUL în PSD! ATACURI fără perdea la Dăncilă și slugoii din noua clică!

5 Îl va asculta cineva? Rareș Bogdan: Nimeni nu poate sta în fața unui candidat PNL-USR-PLUS la București sau în…

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing