Corina „Nud”...

Corina „Nud”...

Corina Bud se bucură de vară și a plecat într-o vacanță luxoasă, în Positano, o stațiune luxoasă situată în regiunea Campania, din Italia.

Artista a postat mai multe fotografii din vacanța de care se bucură la maximum, dar cea mai recentă a fost și cea care le-a dat mințile peste cap celor care au înroșit butonul de like.

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, minuscul, artista s-a fotografiat într-o poziție extrem de provocatoare, însă a făcut și un gest obscen. Însă, chiar dacă artista le-a „trimis” un pupic, celor care o urmăresc, punându-și degetul mijlociu în dreptul buzelor, aceștia nu au fost deloc deranjați.

Ba din contră, fotografia a strâns aproape 5.000 de like-uri și foarte multe comentarii în care fanii o felicită pentru cum arată, dar și pentru că e dezinvoltă. Însă, nu toți sunt de acord cu felul în care Corina Bud se afișează pe rețelele de socializare și au ales s-o taxeze. Astfel că au numit-o „Corina Nud”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…