Corina „Nud”...

Corina „Nud”...

Corina Bud se bucură de vară și a plecat într-o vacanță luxoasă,  în Positano, o stațiune luxoasă situată în regiunea Campania, din Italia.

Artista a postat mai multe fotografii din vacanța de care se bucură la maximum, dar cea mai recentă a fost și cea care le-a dat mințile peste cap celor care au înroșit butonul de like.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KORINA ???? コリーナ (@corinabud)

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, minuscul, artista s-a fotografiat într-o poziție extrem de provocatoare, însă a făcut și un gest obscen. Însă, chiar dacă artista le-a „trimis” un pupic, celor care o urmăresc, punându-și degetul mijlociu în dreptul buzelor, aceștia nu au fost deloc deranjați.

Ba din contră, fotografia a strâns aproape 5.000 de like-uri și foarte multe comentarii în care fanii o felicită pentru cum arată, dar și pentru că e dezinvoltă. Însă, nu toți sunt de acord cu felul în care Corina Bud se afișează pe rețelele de socializare și au ales s-o taxeze. Astfel că au numit-o „Corina Nud”.
 
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KORINA ???? コリーナ (@corinabud)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

3 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

4 VIDEO Operațiune specială a Armatei Ucrainene

5 VIDEO Incendiu puternic la Moscova!