Coronavirus - Afganistanul închide restaurantele, piscinele, băile şi complexele sportive pe fondul pandemiei

Coronavirus - Afganistanul închide restaurantele, piscinele, băile şi complexele sportive pe fondul pandemiei

Afganistanul a dispus închiderea restaurantelor, piscinelor, băilor publice şi complexelor sportive ca măsură de precauţie în faţa pandemiei de coronavirus, a anunţat miercuri Ministerul de Interne al acestei ţări, citat de DPA.

În plus, Ministerul a declarat că toate adunările publice sunt interzise pe o perioadă nedeterminată, fără a furniza alte detalii.

Locuitorii au fost îndemnaţi să raporteze încălcările acestor prevederi la poliţie prin intermediul unei linii de asistenţă telefonică.

Marţi, Ministerul pentru Pelerinaj şi Religii a solicitat credincioşilor să se roage acasă şi să evite organizarea de ceremonii funerare la moschei.

Anterior, guvernul a amânat lansarea noului an şcolar pentru o lună. Ceremoniile tradiţionale de Nowruz, destinate celebrării Anului Nou Persan, au fost, de asemenea, anulate.

Până în prezent, Afganistanul a raportat 22 de cazuri confirmate de COVID-19, toate importate din ţara vecină, Iran.AGERPRES/ (AS - autor: Ana Bîgu, editor: Simona Tatu, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

2 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

3 Așa o fi?

4 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

5 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!