Coronavirus: 428 noi decese în Regatul Unit; cercetare pentru estimarea procentului populaţiei ce a dezvoltat anticorpi

Coronavirus: 428 noi decese în Regatul Unit; cercetare pentru estimarea procentului populaţiei ce a dezvoltat anticorpi

Guvernul de la Londra a anunţat joi 428 noi decese provocate de noul coronavirus în Regatul Unit, precum şi confirmarea a 3.446 de noi cazuri de COVID-19 în urma efectuării a 126.064 de teste în ultimele 24 de ore, informează agenţia EFE.

Numărul deceselor creşte astfel la 33.614, Regatul Unit fiind ţara europeană cu cele mai multe decese provocate de COVID-19 şi a doua din lume, după SUA.

Un studiu preliminar publicat joi de Oficiul Naţional de Statistică britanic (ONS) sugerează că numai 0,27% din populaţia generală a Angliei, fără persoanele din spitale şi cămine de bătrâni, a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2 în perioada 27 aprilie - 10 mai. În rândul lucrătorilor sanitari şi personalului de îngrijire prevalenţa COVID-19 este estimată în acest studiu la circa 1,33%.

Acelaşi oficiu de statistică desfăşoară în prezent o cercetare mai amplă pentru a estima prezenţa anticorpilor faţă de acest virus în rândul populaţiei britanice. Circa 300.000 de persoane vor fi supuse astfel unor teste serologice, care arată dezvoltarea anticorpilor faţă de noul coronavirus, urmând ca în final să se ofere o estimare asupra procentului populaţiei britanice infectate cu SARS-CoV-2 în timpul acestei pandemii.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Mafiotul albanez Fabio Dushku, care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul, face legea în pușcăria din Grecia

2 „Aproape că mă devora și dorea un act sexual oral fără prezervativ” / Prostituatele românce din Elveția, în prag…

3 Așa o fi? / Scârbos personaj! Jegoase încrengături!

4 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

5 VIDEO Șoșoacă, în delir de vară: „Suntem singurul imperiu neînvins, imperiul belasgo-traco-geto-dac!“