Coronavirus: Charles Michel şi-a amânat nunta pentru a evita carantina la revenirea în Belgia

Coronavirus: Charles Michel şi-a amânat nunta pentru a evita carantina la revenirea în Belgia

Preşedintele Consiliului European, belgianul Charles Michel, şi-a amânat nunta, ce urma să se desfăşoare în acest weekend în Franţa, pentru a evita plasarea sa în carantină la revenirea în Belgia, a relatat joi politico.eu.

Informaţia, difuzată prima dată de cotidianul belgian de limbă franceză Le Soir, a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al lui Charles Michel.

Michel şi partenera sa, Amélie Derbaudrenghien, care au doi copii, urmau să se căsătorească sâmbătă la Montmeyan, un sat din sud-estul Franţei.

Totuşi, regiunea unde se află această localitate a fost inclusă în 'zona portocalie' de Ministerul de Externe belgian, ceea ce ar însemna că Charles Michel ar trebui să intre în carantină la revenirea în Belgia după o eventuală deplasare la Montmeyan. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

4 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”