Coronavirus: Liderul opoziţiei italiene Matteo Salvini cere extinderea măsurilor de carantină în întreaga Italie

Coronavirus: Liderul opoziţiei italiene Matteo Salvini cere extinderea măsurilor de carantină în întreaga Italie

Măsurile de carantină împotriva propagării noului tip de coronavirus în regiunea italiană Lombardia şi în alte părţi din nordul Italiei ar trebui extinse şi la restul ţării, a declarat liderul opoziţiei Matteo Salvini, informează luni dpa.

"Trebuie să protejăm ţara prin extinderea măsurilor de urgenţă din aşa-zisa 'zonă roşie' în întreaga ţară, (pentru că) sănătatea italienilor este mai importantă decât orice altceva", a notat Salvini pe pagina sa de Facebook .

În acelaşi timp, liderul partidului Liga de extremă dreapta a notat că executivul italian, Uniunea Europeană şi Banca Centrală Europeană trebuie să acţioneze imediat pentru a compensa costurile economice ale crizei.

El a făcut apel la o "acoperire economică TOTALĂ" a cheltuielilor de sănătate şi măsurilor de salvare pentru companiile şi angajaţii afectaţi, "INDIFERENT DE COST şi folosind ORICE SUMĂ este necesară". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

4 VIDEO Imagini virale cu un BMW, la Pitești

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori