Coronavirus: Marocul suspendă zborurile către şi dinspre Franţa (oficial)

Coronavirus: Marocul suspendă zborurile către şi dinspre Franţa (oficial)

Marocul a decis să suspende zborurile către şi dinspre Franţa din cauza recrudescenţei pandemiei de COVID-19, a anunţat joi Ministerul Afacerilor Externe marocan, relatează AFP.

''Această decizie va intra în vigoare din 26 noiembrie 2021 la ora 23:59 (22:59 GMT) până la o nouă notificare'', se precizează într-un comunicat oficial transmis de agenţia de presă MAP.

Guvernul francez nu preconizează în acest stadiu "nici izolarea şi nici starea de alertă" în faţa celui de-al cincilea val al pandemiei pe teritoriul Franţei, care este "fără îndoială mai puternic şi mai îndelungat (...) decât cel din vară", a declarat joi ministrul Sănătăţii, Olivier Veran.

"Vom putea trece peste acest val fără să recurgem la mijloacele cele mai coercitive" care au fost impuse de ţările vecine Franţei, a precizat el, subliniind că în acest stadiu nu vor exista "nici o închidere anticipată a centrelor comerciale şi nici restricţii impuse deplasării persoanelor", în faţa recrudescenţei contagierilor cu COVID-19.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...