Coronavirus: Nu este timpul pentru represalii împotriva Chinei pentru răspândirea COVID-19 (Mike Pompeo)

Secretarul de stat american Mike Pompeo a declarat miercuri că este prea devreme să se discute despre consecinţe pentru China cu privire la ceea ce responsabilii americani consideră că ar fi lentoarea cu care Beijingul a semnalat amploarea crizei coronavirusului în China, informează Reuters.

SUA au repatriat 50.000 de cetăţeni americani blocaţi în străinătate din cauza diverselor restricţii legate de epidemia de COVID-19 şi mai sunt încă multe mii care aşteaptă să fie aduşi acasă, a afirmat Mike Pompeo într-o conferinţă de presă susţinută la Casa Albă împreună cu preşedintele Donald Trump.

Întrebat despre consecinţe pentru China, Pompeo a declarat: "Nu este momentul pentru represalii. Dar este încă timp pentru claritate şi transparenţă".

China a informat doar despre aproximativ 3.000 de decese din cauza noului coronavirus, care a apărut pentru prima oară în oraşul chinez Wuhan, cifră pe care Trump şi alţi responsabili o pun la îndoială dat fiind numărul mare de decese în alte ţări. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se strânge lațul. Cine ar fi făcut poza dată la PSD și cine sunt cei 3 liberali care nu apar în imagine. Firel…

2 Crunt articol! Slabă țară suntem! Mari jigodii avem în funcții-cheie!

3 De râs... Ce meme-uri au apărut deja

4 Tovarășul Yau Mu Ye

5 Alexandra Cadanțu / „Am văzut-o dezbrăcată pe Serena în vestiar. O săptămână am fost șocată!”

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Iată cum te poți cățăra pe turnul Eiffel