Coronavirus: Premierul Estoniei, testat pozitiv

Coronavirus: Premierul Estoniei, testat pozitiv

Premierul Estoniei Kaja Kallas fost testat pozitiv luni pentru noul coronavirus, starea sănătăţii sale fiind una bună, a anunţat guvernul, relatează Reuters.

În pofida unei febre uşoare, premierul va continua să-şi îndeplinească sarcinile de la distanţă, a indicat luni guvernul.

''Le cer tuturor să ia măsuri de precauţie, să poarte o mască în interior, să limiteze contactul cu alte persoane, să lucreze de la distanţă, dacă este posibil să stea cât mai mult acasă, deoarece virusul este răspândit în toată Estonia'', a declarat Kaja Kallas, într-un comunicat.

Săptămâna trecută guvernul estonian a interzis reuniuni cu grupuri mai mari de două persoane, magazinele neesenţiale au fost închise şi restaurantele au început să livreze la domiciliu deoarece ţara înregistrează a doua cea mai mare rată de infecţie pe cap de locuitor în Uniunea Europeană, după Republica Cehă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina