Coronavirus: Premierul israelian a anunţat măsuri ample de suspendare a activităţilor publice

Coronavirus: Premierul israelian a anunţat măsuri ample de suspendare a activităţilor publice

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anunţat sâmbătă măsuri de ample de suspendare a activităţilor publice în cadrul eforturilor de a opri răspândirea coronavirusului, relatează dpa.

Magazine, cinematografe şi alte afaceri neesenţiale vor fi închise începând de duminică, a precizat premierul israelian, care a dat asigurări publicului că servicii esenţiale cum ar fi băncile şi supermarketurile vor rămâne deschise.

Angajaţii care au posibilitatea ar trebui să lucreze de la domiciliu, a menţionat premierul israelian care i-a sfătuit pe cetăţeni să evite deplasările inutile.

El a adăugat că guvernul va folosi operaţiuni digitale folosite de obicei pentru a monitoriza terorismul pentru a urmări răspândirea coronavirusului.

Israelul a anunţat sâmbătă încă 50 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în 24 de ore, crescând numărul total de cazuri la 193, notează dpa. AGERPRES/( AS - autor:Violeta Gheorghe, editor online: Alexandru Cojocaru)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

2 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

3 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...