Coronavirus: Preşedintele american Joe Biden consideră că profesorii ar trebui să aibă prioritate la vaccinare

Coronavirus: Preşedintele american Joe Biden consideră că profesorii ar trebui să aibă prioritate la vaccinare

Preşedintele american Joe Biden este de părere că profesorii din SUA trebuie să aibă prioritate în a fi vaccinaţi împotriva coronavirusului, dar va da ascultare recomandărilor oamenilor de ştiinţă în ceea ce priveşte abordarea cuprinzătoare a procesului de redeschidere a şcolilor, a anunţat marţi Casa Albă, informează Reuters.

Joe Biden "consideră că profesorii ar trebui să aibă prioritate pe lista de vaccinare, el a susţinut acest lucru. Preşedintele este de părere că profesorii ar trebui să fie vaccinaţi, dar el dă ascultare ştiinţei şi există o serie de paşi importaţi pe care trebuie să-i facem pentru a asigura redeschiderea şcolilor, redeschiderea lor în siguranţă. Vaccinurile se numără acum printre aceşti paşi", a declarat directorul pentru comunicare al Casei Albe, Kate Bedingfield, într-un interviu pentru postul de televiziune MSNBC.

Directorul Centrului federal pentru controlul şi prevenţia bolilor, Rochelle Walensky, a declarat că agenţia pe care o conduce ar putea emite săptămâna aceasta un nou îndrumar pentru redeschiderea şcolilor.

Soţia preşedintelui Joe Biden, Jill Biden, este profesoară de limbă engleză şi nu a renunţat să predea, păstrându-şi norma întreagă pe care o are la un colegiu din apropiere de Washington chiar şi după ce a devenit Prima Doamnă a SUA. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

2 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

3 Așa o fi?

4 Dezvăluiri despre „statul” din spatele statului... / Ăsta e fostul șef al cancelariei lui Ponta

5 Da, cea din brațele lui Neymar este Vlăduța Lupău...