Coronavirus: Teledonul pentru New York, animat de numeroase celebrităţi, a adunat 115 milioane de dolari

Coronavirus: Teledonul pentru New York, animat de numeroase celebrităţi, a adunat 115 milioane de dolari

Un teledon organizat în beneficiul unor asociaţii de caritate new-yorkeze şi animat de numeroase celebrităţi a adunat luni promisiuni de donaţii în valoare de 115 milioane de dolari, informează marţi AFP.

Evenimentul care a durat o oră a fost prezentat de actriţa, scenarista şi producătoarea Tina Fey, care a dezvăluit cifra la sfârşitul programului, cu ochii în lacrimi.

Toate donaţiile strânse vor merge către asociaţia Robin Hood, care colaborează cu alte peste 250 de asociaţii în lupta împotriva foamei şi pentru ajutorarea celor nevoiaşi în a-şi găsi o locuinţă sau un loc de muncă.

 De la începutul măsurilor de izolare, 831.000 de new-yorkezi s-au înscris pentru şomaj, adică aproape 10% din populaţie şi aproape 18% din populaţia activă.

Suma promisă ar putea creşte şi mai mult pentru că la finalul acestei emisiuni, intitulată "Rise Up New York!" şi difuzată la mai multe posturi naţionale şi locale, operaţiunea era încă deschisă pentru donaţii.

În timpul programului, organizat în colaborare cu grupul media iHeartRadio, mai mulţi artişti au interpretat, de acasă de la ei, un cântec, printre aceştia numărându-se Mariah Carey, Bon Jovi, Sting sau Billy Joel.

În timp ce acesta din urmă interpreta cântecul său "Miami 2017", care evoca, în 1976, un New York al viitorului, Empire State Building şi-a schimbat culorile în ritmul muzicii.

"Rămâi puternic, New York, şi poartă mască, astfel nu te vei infecta cu nimic de la nimeni", a conchis Billy Joel. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 DOCUMENT / Ce trebuie să faci ca să închei un nou contract pentru energia electrică? ANRE arată pașii de urmat d…

2 Sfaturi de la ANRE pentru schimbarea furnizorului și contractului de energie electrică

3 Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

4 FOTO Imaginea care demontează apărarea lui Gavriș / Ministrul de Interne reacționează

5 Imagini cu palatul de neam prost în care locuiește Victor Ciorbea / Acum se războiește în Justiție cu foștii pri…