Coronavirus: Trump afirmă că va decide ''la timp'' asupra unor noi restricţii de călătorie

Coronavirus: Trump afirmă că va decide ''la timp'' asupra unor noi restricţii de călătorie

Preşedintele SUA Donald Trump a declarat miercuri că va decide ''la timp'' asupra unor posibile noi restricţii de călătorie dinspre şi către zonele infectate de noul coronavirus, relatează AFP.

''Am putea să facem acest lucru la timp. Acum nu este momentul potrivit '', a declarat preşedintele în cadrul unei conferinţe de presă la Casa Albă, răspunzând la o întrebare a unui jurnalist pe această temă.

''Coreea de Sud a fost lovită puternic, Italia a fost lovită puternic, în China ceea ce s-a întâmplat este clar, dar cifrele (persoanelor infectate) par să se stabilizeze şi să scadă, ceea ce este o veste bună, aşa că vom vedea ce se va întâmpla'', a explicat Trump, anunţându-şi planul de combatere a epidemiei.

Donald Trump a afirmat de asemenea că Statele Unite, relativ neafectate până în prezent, sunt gata să răspundă la epidemia de coronavirus la ''o scară mult mai mare''.

"Spitalele din unele state eliberează camere şi construiesc spaţii de carantină", a menţionat el în cadrul conferinţei de presă la Casa Albă, adăugând că Statele Unite au "comandat" un număr mare de măşti de protecţie ''în cazul'' în care va fi necesar. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…