Coronavirus: Un caz de infectare în cadrul administraţiei prezidenţiale ruse, însă persoana nu a intrat în contact cu Putin (oficial)

Coronavirus: Un caz de infectare în cadrul administraţiei prezidenţiale ruse, însă persoana nu a intrat în contact cu Putin (oficial)

Kremlinul a anunţat vineri că există un caz de infectare cu noul coronavirus în cadrul administraţiei prezidenţiale, dar că respectiva persoană nu a intrat în contact cu preşedintele rus Vladimir Putin, informează Reuters.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că administraţia prezidenţială ia măsuri pentru a împiedica propagarea ulterioară a coronavirusului în interiorul administraţiei.

Miercurea trecută, Kremlinul dădea asigurări că toate măsurile necesare au fost luate pentru a-l proteja pe preşedintele Vladimir Putin 24 de ore din 24 împotriva noului coronavirus şi a altor boli. Peskov susţinea că toţi angajaţii administraţiei prezidenţiale care vin în contact cu preşedintele Putin au trecut analizele.

Numărul total al cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus în Rusia a ajuns vineri la 1.036, iar numărul deceselor la 4. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...