Coronavirus/ Dosar penal la Aiud, după ce o persoană nu a păstrat distanţa de 1 metru

Coronavirus/ Dosar penal la Aiud, după ce o persoană nu a păstrat distanţa de 1 metru

Procurorii din oraşul Aiud au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor, în urma unei sesizări că o persoană nu a păstrat distanţa de 1 metru, aşa cum recomandă epidemiologii.

"În cursul zilei de 25.03.2020, în urma formulării unei plângeri penale, a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prevăzută de art. 352 alin. (l) Cod penal. Conform celor sesizate prin plângere, s-au încălcat recomandările epidemiologilor şi ale Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă de a păstra distanţa de 1 metru faţă de o altă persoană. Cercetările se efectuează în continuare de organele de cercetare penală din cadrul IPJ Alba, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina