Coronavirus/ GCS: Capitala şi trei judeţe rămân în zona roşie

Coronavirus/ GCS: Capitala şi trei judeţe rămân în zona roşie

Judeţul Ilfov înregistrează o rată de infectare cu noul coronavirus, cumulată la 14 zile, de 4,45 cazuri la mia de locuitori, în scădere uşoară faţă de ziua precedentă, când incidenţa a fost de 4,71 la mia de locuitori, informează, joi, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Foto: (c) www.mai.gov.ro


În zona roşie se mai află judeţul Timiş, cu 4,16 cazuri la mia de locuitori, în creştere faţă de ziua precedentă (4,13), judeţul Cluj - 3,8, în creştere faţă de ziua precedentă (3,72), municipiul Bucureşti, cu o rată de infectare de 3,62 cazuri la mia de locuitori, în scădere faţă de miercuri (3,77).

În schimb, 16 judeţe se află în zona verde, cele mai mici rate de infectare cu SARS-CoV-2 înregistrându-se în Harghita - 0,62, Vrancea - 0,64, Olt - 0,69, Gorj - 0,78 şi Buzău - 0,93. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu