Coronavirus/ GCS: Verificări în rândul personalului care desfăşoară activităţi în clădirea Guvernului

Coronavirus/ GCS: Verificări în rândul personalului care desfăşoară activităţi în clădirea Guvernului

Autorităţile desfăşoară verificări în rândul personalului care desfăşoară activităţi în clădirea Guvernului, cu privire la posibili contacţi ai femeii de 42 de ani din Bucureşti, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de duminică, precizează Grupul de Comunicare Strategică.

"Facem precizarea că s-au luat măsuri preventive în acest caz, fiind limitat orice contact cu terţe părţi pe care l-ar fi putut avea două dintre persoanele despre care s-ar putea considera că au contact cu femeia de 42 de ani, solicitându-li-se să rămână la domiciliu împreună cu familia", afirmă luni reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică.

Femeia de 42 de ani din Bucureşti a fost confirmată cu COVID-19 duminică, aceasta fiind un contact apropiat al bărbatului de 49 de ani, din Capitală, depistat pozitiv în cursul zilei de sâmbătă.

Femeia a fost dusă la Institutul "Matei Balş" pentru tratament de specialitate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...