Coșmarul s-ar putea termina pe 11 noiembrie. Iată de ce

Coșmarul s-ar putea termina pe 11 noiembrie. Iată de ce

Coșmarul s-ar putea termina pe 11 noiembrie. Iată de ce. De astăzi, odată cu decizia PSD de a avea un candidat propriu la prezidențiale, lucrurile se simplifică foarte mult. Avem chiar și tema principală de campanie. Care, mai mult ca sigur, va fi pusă pe masa Vioricăi Dăncilă, din prima zi: demisia din fruntea Guvernului dacă nu intră în turul doi!

De-abia de astăzi devine cu cap și coadă o candidatură la președinție a USR/PLUS. Coroborată cu o candidatură comună Pro România/ALDE, șansa candidatului PSD de a accede în turul doi devine imposibilă. Probabil că Firea, Negoiță, Stănescu și alții cu organizații care aduc voturi contabilizate acum iluzoriu de conducerea în derută a PSD, vor călca apa.

Cu 10 la sută, cu două înfrângeri categorice în două runde de alegeri, niciun guvern din lume n-are tupeu să mai spună că votul de-acum trei ani e suveran!

Să nu uităm, în Grecia, Tsipras a pierdut la europarlamentare și a convocat urgent anticipate. Pe care le-a pierdut. A doua zi a predat puterea fără să crâcnească. 

Noi am rămas cu o cretină păpușată de tot felul de personaje dubioase gen Burci și alte lighioane, cu Teodorovici și râma aia de Fifor...


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa