Coșmarul s-ar putea termina pe 11 noiembrie. Iată de ce

Coșmarul s-ar putea termina pe 11 noiembrie. Iată de ce. De astăzi, odată cu decizia PSD de a avea un candidat propriu la prezidențiale, lucrurile se simplifică foarte mult. Avem chiar și tema principală de campanie. Care, mai mult ca sigur, va fi pusă pe masa Vioricăi Dăncilă, din prima zi: demisia din fruntea Guvernului dacă nu intră în turul doi!

De-abia de astăzi devine cu cap și coadă o candidatură la președinție a USR/PLUS. Coroborată cu o candidatură comună Pro România/ALDE, șansa candidatului PSD de a accede în turul doi devine imposibilă. Probabil că Firea, Negoiță, Stănescu și alții cu organizații care aduc voturi contabilizate acum iluzoriu de conducerea în derută a PSD, vor călca apa.

Cu 10 la sută, cu două înfrângeri categorice în două runde de alegeri, niciun guvern din lume n-are tupeu să mai spună că votul de-acum trei ani e suveran!

Să nu uităm, în Grecia, Tsipras a pierdut la europarlamentare și a convocat urgent anticipate. Pe care le-a pierdut. A doua zi a predat puterea fără să crâcnească. 

Noi am rămas cu o cretină păpușată de tot felul de personaje dubioase gen Burci și alte lighioane, cu Teodorovici și râma aia de Fifor...


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Orban chiar este un om modest. Două momente

2 Document / Trebuie să fii idiot să crezi așa ceva! Cum ar fi ajuns înregistrarea compromițătoare cu foștii procu…

3 Harta spionilor ruși infiltrați în Europa. Țările în care au activat rețele întregi de agenți ai Moscovei

4 Info / Guvernul va schimba vineri 8 prefecți

5 HOPA! Angajații din spitale care primesc șpaga ar putea rămâne fără contracte de muncă. Ministrul Sănătății an…

recomandări

Te ia DNA: Mircea Man

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Privește cum o mașină e distrusă la fier vechi în câteva secunde