Cosmin Olăroiu a rămas fără ceasul Richard Mille, la Milano, după ce hoțul l-a îmbrățișat

Cosmin Olăroiu a rămas fără ceasul Richard Mille, la Milano, după ce hoțul l-a îmbrățișat

Presa din Italia scrie că antrenorul român se plimba pe via della Spiga, alături de soţia sa, moment în care un bărbat a venit şi l-a îmbrăţişat. Acesta a reușit să-i fure lui Cosmin Olăroiu ceasul de lux de la mână.

Ilgiorno.it scrie că antrenorul nu a realizat în primă fază ce s-a întâmplat, dar și-a dat seama că a fost jefuit după ce bărbatul care l-a îmbrăţişat a plecat în pas alergător. Ulterior, hoțul a fugit pe un scuter, alături de un complice.

"Fostul antrenor de la Jiangsu Suning și Steaua București, Cosmin Olăroiu (52 de ani), a fost jefuit de un ceas de lux Richard Mille, ieri după-amiază, luni, 30 august, pe via della Spiga.", scrie sursa citată.

În urmă cu patru ani, Cancan dezvăluia că tehnicianul bucureștean poartă un ceas ediție limitată al brandului elvețian de lux, în valoare de circa 180.000 $, oferit în dar de șeicii lui Al Ahli Dubai, club din Emiratele Arabe Unite, unde Olăroiu a antrenat cu rezultate excelente. Conform Il Giornale, nu se cunoaște identitatea hoțului și nici dacă aceasta era un român sau doar „un fan” care l-a recunoscut.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor