Cosmin Olăroiu a rămas fără ceasul Richard Mille, la Milano, după ce hoțul l-a îmbrățișat

Cosmin Olăroiu a rămas fără ceasul Richard Mille, la Milano, după ce hoțul l-a îmbrățișat

Presa din Italia scrie că antrenorul român se plimba pe via della Spiga, alături de soţia sa, moment în care un bărbat a venit şi l-a îmbrăţişat. Acesta a reușit să-i fure lui Cosmin Olăroiu ceasul de lux de la mână.

Ilgiorno.it scrie că antrenorul nu a realizat în primă fază ce s-a întâmplat, dar și-a dat seama că a fost jefuit după ce bărbatul care l-a îmbrăţişat a plecat în pas alergător. Ulterior, hoțul a fugit pe un scuter, alături de un complice.

"Fostul antrenor de la Jiangsu Suning și Steaua București, Cosmin Olăroiu (52 de ani), a fost jefuit de un ceas de lux Richard Mille, ieri după-amiază, luni, 30 august, pe via della Spiga.", scrie sursa citată.

În urmă cu patru ani, Cancan dezvăluia că tehnicianul bucureștean poartă un ceas ediție limitată al brandului elvețian de lux, în valoare de circa 180.000 $, oferit în dar de șeicii lui Al Ahli Dubai, club din Emiratele Arabe Unite, unde Olăroiu a antrenat cu rezultate excelente. Conform Il Giornale, nu se cunoaște identitatea hoțului și nici dacă aceasta era un român sau doar „un fan” care l-a recunoscut.



Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…