Costi Mocanu sare și el pe CTP: „De atunci nu mai pupă. Mai bine, cine știe unde ar fi ajuns după adidași și picioruțe”

Costi Mocanu sare și el pe CTP: „De atunci nu mai pupă. Mai bine, cine știe unde ar fi ajuns după adidași și picioruțe”

Cristian Tudor Popescu este într-un conflict deschis cu cei doi comentatori ai meciului Israel - România, pe care i-a criticat pentru felul în care au relatat partida din Ungaria.

„Un rol decisiv în calificare mi se pare că au avut cei doi comentatori tv, care au dat cu gura patriotic din răsputeri la meciul Israel-România – fără ei, pierdeam. Cred că este „imperios necesar” ca toate confruntările naționalei de la turneul final din Germania să fie heirupite de aceiași”, a scris CTP, printre altele, pe Facebook.

Dacă Emil Grădinescu a avut o replică în care a recunoscut că a exagerat în comentariu, Costi Mocanu a făcut o insinuare mitocănească la adresa lui Cristian Tudor Popescu, cu referire la Simona Halep.

„Plasare de produs.

„Doamne, cât de dragă îmi e fata asta! O mai critic când cred că e nevoie, dar pentru noaptea asta i-aș pupa adidașii!” – septembrie 2015.

„I-aş pupa adidaşii, picioruțele” – iunie 2017.

În 2018 produsul s-a schimbat, de atunci nu mai pupă. Mai bine, cine știe unde ar fi ajuns după adidași și picioruțe”, a scris Costi Mocanu, tot pe Facebook.Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte... / Să stați pe aproape, că urmează evenimente în PSD...

2 Altă manipulare s-a fâsâit / Vlad Voiculescu, pus oficial sub urmărire penală de DNA pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu cu cons…

3 Rareș Bogdan, text care ar trebui să dea de gândit...

4 Ca să vedeți cum suntem manipulați! / Polonia a dat undă verde pentru construirea în țară a 24 reactoare modulare mici

5 Ea este fosta soție austriacă a milionarului ucis din Sibiu, căreia i-a luat numele