Covasna: Urs lovit de maşină pe DN 11; animalul a fost transportat într-o rezervaţie

Covasna: Urs lovit de maşină pe DN 11; animalul a fost transportat într-o rezervaţie

Un urs a fost lovit marţi dimineaţă de o maşină care circula pe DN 11, animalul, grav rănit, fiind transportat într-o rezervaţie din judeţul Braşov, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

"Un conducător auto, în timp ce conducea un autoturism pe DN 11, din direcţia Târgu Secuiesc către Braşov, a lovit frontal un animal sălbatic, respectiv un urs, care se afla pe partea carosabilă, pe sensul său de mers. În urma accidentului animalul a fost rănit, deplasându-se circa 200 de metri pe un teren agricol, unde a fost tranchilizat de către un medic veterinar, iar în urma examinării de către acesta s-a stabilit faptul că are ambele membre din faţă rupte. Animalul a fost transportat la o rezervaţie pentru urşi în vederea acordării de îngrijiri medicale", au precizat reprezentanţii IJP Covasna. AGERPRES/(A-autor:Oana Mălina Negrea, editor: Karina Olteanu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...