Covidul, mai tare ca CNA! Sinistrul spectacol al degradării umane a fost întrerupt!

Covidul, mai tare ca CNA! Sinistrul spectacol al degradării umane a fost întrerupt!

După șase luni neîntrerupte, după amenzi și somații de la CNA, după reacții din partea unor telespectatori revoltați, după ce a fost numit "un spectacol al degradării umane", serialul cu Vulpița și Viorel Stegaru a fost oprit de coronavirus, scrie  paginademedia.ro .

Cei doi, vedetele emisiunii Acces Direct, au fost depistați pozitiv cu COVID.

Povestea a fost spusă pe larg de Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, show-ul care i-a consacrat pe cei doi.

"Astăzi, la ora 16.30, am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi. Așa că decizia cea mai înțeleaptă a fost STOP. Toată lumea care a intrat în contact direct și toată lumea din redacție și din platou merge acasă."

Vod da o altă emisiune, pe care o aveam pregătită pentru ediția de weekend și chemăm firme de specialitate care să facă o dezinfecție."

Vaida a spus povestea chiar în primele minute ale Observatorului Antenei 1. O redăm mai jos.

Mirela Vaida și povestea Vulpița și Viorel infectați cu coronavirus:

  • Da, într-adevăr la ora 16.30, după ultima ședință de redacție pe care noi am avut-o, eu eram deja îmbrăcată, machiată, urma doar să mă cablez și să intru în pasa cu Observatorul orei 16.00, cu Mihaela Călin, colega noastră.

În acel moment au venit rezultatele, pentru că noi am fost precauți și bine am fost că am fost precauți. Veronica s-a întors de acasă, de la Blăgești, după ce a stat câteva zile, a vrut și ea să evadeze, nu știu ce a vrut să facă.

  • A plecat din București, acolo unde era în fiecare zi invitata noastră, unde colegii noștri îi supravegheau, se ocupau de ei, le dădeau cele mai bune sfaturi. În general și în particular la noi se respectă cu strictețe regulile impuse în această pandemie. Iată că ei au trebuit doar să meargă acasă câteva zile. A venit luni, după care a spus că are ceva probleme cu bila – ea a mai acuzat în trecut probleme cu bila. Că are o indigestie și nu se simte prea bine.
  • Febră nu avea. Noi aveam cadre medicale, avem și o ambulanță la redacție, care în fiecare zi ne ia temperatura, ne pune să ne spălăm, să ne dezinfectăm, toată lumea poartă mască. Regulile sunt păstrate cu strictețe în redacția și pe platoul Acces Direct.
  • Tocmai de aceea, când ea a acuzat aceste stări de rău, fără să aibă febră, noi ne-am gândit că ar fi cel mai bine să facem acest test pentru COVID-19. Dacă i l-am făcut ei, normal că I l-am făcut și soțului ei.

Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, am lăsat-o acasă. Soțul ei nu a avut niciun simptom.

  • Astăzi, la ora 16.30, am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi. Așa că decizia cea mai înțeleaptă a fost STOP. Toată lumea care a intrat în contact direct și toată lumea din redacție și din platouu merge acasă. Vom da o altă emisiune, pe care o aveam pregătită pentru ediția de weekend și chemăm firme de specialitate care să facă o dezinfecție.
  • DSP deja a intrat în legătură cu cei doi, i-au întrebat cu cine au intrat în legătură. Și noi am întocmit o listă cu cei care merg în mod frecvent cu ei la filmare: de la cameramani, șoferi, la redactori și colegi de-ai noștri. Toți au fost sunați, vor fi testați.
  • Eu, deși nu am intrat în contact direct cu ei – pentru că nu mă văd decât în emisiune cu ei, nu înainte, nu după, nu ne îmbrățișăm, nu ne pupăm – am fost acum și mi-am făcut testul. Testul rapid a ieșit negativ, acum aștept testul PCR. Sper ca până mâine să am un rezultat.

Dacă nu va fi pozitiv, voi reveni la muncă.

  • În afară de Veronica, care a avut doar acea stare de rău, nu și alte simptome, soțul ei nu are niciun simptom, niciunul dintre noi ceilalți nu avem simptome, dar paza bună trece primejdia rea.
  • Veronica și Viorel Sunt două personaje. Le pot spune personaje, pentru că șase luni lumea i-a urmărit zi de zi.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…