Covidul trage la căcat! Filmările de la Antena 1 pentru Acces Direct au fost oprite în urma unui nou caz de COVID-19 în echipa emisiunii

Covidul trage la căcat! Filmările de la Antena 1 pentru Acces Direct au fost oprite în urma unui nou caz de COVID-19 în echipa emisiunii

Au fost oprite filmările pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Anunțul vine la aproximativ o săptămână de când "Vulpița" și Viorel, vedetele show-ului în acest an, s-au infectat cu coronavirus, scrie Pagina de Media.

„Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de Covid-19, în rândul echipei noastre”, arată un comunicat Antena 1.

Pe post va fi tot Acces Direct. „Începând de azi şi până la finalul săptămânii, Antena 1 va redifuza cele mai bune ediţii ale acestui sezon, urmând ca de luni, 3 august, să intre pe post ediţiile speciale, fresh, înregistrate în avans de echipă pentru perioada vacanţei de vară”, menționează reprezentanții postului TV.
Această situație vine la aproximativ o săptămână de când soții Veronica și Viorel Stegaru, vedetele show-ului în acest an, s-au infectat cu Coronavirus. Cei doi au intrat în izolare, iar emisiunea a continuat.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

4 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

5 „Am decis să încercăm din nou”