Cozi de aproximativ 10 kilometri la vama Giurgiu-Ruse din cauza inactivităţii autorităţilor de frontieră bulgare (CNAIR)

Cozi de aproximativ 10 kilometri la vama Giurgiu-Ruse din cauza inactivităţii autorităţilor de frontieră bulgare (CNAIR)

În punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse se înregistrează, marţi seara, cozi de aproximativ 10 kilometri pe sensul România - Bulgaria, în partea română, cauzate de inactivitatea autorităţilor de frontieră bulgare, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"În momentul în care partea bulgară va relua activitatea, CNAIR urmează să deschidă în acest punct de frontieră o bandă suplimentară destinată transportatorilor, astfel încât traficul să poată fi fluidizat rapid prin urgentarea operaţiunilor specifice din Agenţia de Control şi Încasare", precizează compania de drumuri. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante