Cozi de tiruri la PTF Giurgiu - Ruse; timpul de așteptare la ieșirea din țară - 40 de minute

Cozi de tiruri la PTF Giurgiu - Ruse; timpul de așteptare la ieșirea din țară - 40 de minute

Camioanele aflate în așteptare pentru a ieși din România prin PTF Giurgiu - Ruse formează și vineri cozi de aproximativ cinci kilometri, timpul de așteptare la controlul de frontieră fiind, potrivit Poliției de Frontieră, de 40 de minute.

''Și ieri și azi noapte au fost cozi de camioane, acum traficul a început să se mai decongestioneze, cauzele formării cozilor fiind legate de faptul că șoferii de tiruri trebuie să achite vinieta de călătorie pe drumurile din Bulgaria doar la cele două ghișee amplasate în punctul de frontieră și plata se face numai cu cardul. Noi am suplimentat personalul la frontieră și atunci când se formează coloane de camioane, avem oameni care patrulează în dreptul coloanei și fac dirijare'', a declarat vineri, pentru AGERPRES, reprezentatul ITPF Giurgiu, comisar șef Dănuț Cazacu.

El spune că aceste cozi de tiruri la frontieră se formează, în general, la mijlocul săptămânii.

Traficul prin PTF Giurgiu Ruse se desfășoară pe trei artere la intrarea în țară și pe două artere la ieșirea din țară.

În ultimele 24 de ore au ieșit din țară prin PTF Giurgiu — Ruse un număr de 758 de camioane, 45 de autocare, 153 de microbuze, 2.725 de autoturisme și 12.824 de persoane.

AGERPRES / (AS — autor: Camelia Bigan, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

2 Ea este românca rămasă goală în fața lui Mussolini, și și-a recuperat banii în 1931 punând pistolul pe masa bancherilor

3 Cineva din Europa de Est a dat 136 de milioane $ pe un apartament de lux din Dubai care nici măcar n-a fost construit

4 VIDEO Detalii tulburătoare despre crima căreia i-a căzut victimă tânăra de 23 de ani din București, însărcinată în 4 luni

5 VIDEO Pe Miss Venezuela 2023 o cheamă Ileana!