COZI la cinematografele din SUA, cu o săptămână înainte de lansarea filmului "Războiul Stelelor: Trezirea Forţei" - FOTO

COZI la cinematografele din SUA, cu o săptămână înainte de lansarea filmului "Războiul Stelelor: Trezirea Forţei" - FOTO

 • Home
 • Life-Inedit (astăzi, 11:40) de Paula Rusanu - Mediafax 77 afişări

  "Star Wars: The Force Awakens", care este cel mai aşteptat film al anului, va ajunge în cinematografele din Statele Unite şi din alte ţări pe 17 decembrie, însă fanii seriei au format deja cozi în faţa celebrului Chinese Theatre de pe bulevardul Hollywood cu 12 zile înainte de lansarea peliculei, informează CNN.

  Fanii peliculei, care s-au organizat într-un grup denumit "The Line Awakens", şi-au instalat corturile în faţa cinematografului celebru duminica trecută, cu 12 zile înainte de data lansării filmului "Războiul Stelelor: Trezirea Forţei".

  Chinese Theatre este unul din cele 30 de cinematografe din Statele Unite care a prezentat primul film din seria "Star Wars" în mai 1977.

  Noul lungmetraj din seria "Star Wars" ar putea deveni filmul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei, potrivit unei companii de cercetări de piaţă din Statele Unite, ai cărei experţi afirmă că această peliculă ar putea obţine peste 100 milioane de dolari în primul weekend de proiecţii.

  Sursa: mediafax.ro


  Citește și:

  populare
  astăzi

  1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

  2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

  3 VIDEO Ultimul mesaj al lui Viorel Cataramă?

  4 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

  5 Soţia a fost violată în grup, iar soţul a fost bătut crunt / Coşmarul unui cuplu spaniol care călătorea în India