Creatorii serialului "South Park" vor reduce numărul de glume care îl vizează pe Donald Trump

Creatorii serialului "South Park" vor reduce numărul de glume care îl vizează pe Donald Trump

Creatorii serialului animat "South Park" au anunțat că au luat decizia de a reduce numărul de glume care îl vizează pe Donald Trump, deoarece consideră că au căzut în "capcana" ironizării președintelui american în fiecare episod al acestui show TV, informează BBC.

Trey Parker, unul dintre creatorii serialului, a acordat un interviu cotidianului Los Angeles Times. "(Serialul) devenise un fel de: 'Stați conectați pentru a vedea ce vom spune despre Trump'. Matt (Matt Stone, celălalt creator al serialului, n.r.) și eu uram acest lucru, dar am rămas, cumva, prinși în această capcană", a declarat Trey Parker.

Creatorii show-ului vor ca popularul serial animat, care este difuzat de 20 de ani, să se întoarcă la originile sale.

Trey Parker mai spune că "South Park" ar trebui să rămână la "ingredientele" sale principale, precum "pâinea și untul", iar "copiii să rămână copii și să fie ridicoli și nerușinați".

Recent, serialul a inclus un episod în care unul dintre personaje, profesorul Garrison, a făcut campanie pentru președinte, bazându-se pe ideea că acesta va construi un zid care îi va ține la distanță pe canadieni — o referire ironică la zidul pe care președintele Trump dorește să îl ridice la granița cu Mexicul.

"Am putea, probabil, să realizăm niște panouri publicitare — 'Iată ce îi vom face lui Trump săptămâna viitoare!' — și să obținem astfel audiențe uluitoare. Însă pur și simplu nu-mi pasă. Am căzut în aceeași capcană în care a căzut și 'Saturday Night Live', care părea să transmită telespectatorilor următorul mesaj: 'Omule, tocmai am devenit CNN'", a adăugat Trey Parker.

CNN l-a criticat constant pe Donald Trump după ce politicianul republican a câștigat alegerile prezidențiale în noiembrie 2016.

În același interviu, Trey Parker spune că președintele american se folosește de instrumentele de care dispun actorii de comedie pentru a-și menține popularitatea la cote înalte.

"Lucrurile pe care noi le facem — să fim nerușinați și să împingem lucrurile la extrem pentru a obține o reacție din partea oamenilor — sunt folosite și de el. La mitingurile sale, îi face pe oameni să râdă și să aplaude", a adăugat Trey Parker.

"Nu cred că e bun la asta. Însă, în mod evident, tehnica are succes — l-a făcut președinte", a adăugat co-creatorul serialului.

Donald Trump a reacționat față de acest interviu din Los Angeles Times prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram: "Hahaha! 'South Park' renunță la glumele despre Trump pentru a evita să devină CNN. Uimitor. Vestea asta mi-a înfrumusețat ziua de azi".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria