Crește TENSIUNEA între Dragnea și Tăriceanu! Tăriceanu, suspectat că a făcut o înțelegere pe sub mână cu Binomul!

Crește TENSIUNEA între Dragnea și Tăriceanu! Tăriceanu, suspectat că a făcut o înțelegere pe sub mână cu Binomul!

Tensiunea dintre cei doi penali aflați la butoanele României este în creștere după momentul de criză când omul lui Tăriceanu nu i-a schimbat, așa cum fusese înțelegerea, pe șefii Parchetului General și DNA. Mai mult, Dragnea, alimentat și de cozile de topor din anumite servicii, care-l bombardează zi de zi cu informații/bârfe „exclusive”, îl acuză aproape fățiș pe Tăriceanu că l-a pus pe Toader la Justiție în conivență cu Binomul. Pentru a-și salva pielea și pentru a-l îngropa pe el. Dragnea i-a reproșat lui Tăriceanu și că nu are o poziție clară față de Ponta. Acum se mai dă un „examen” de loialitate al lui Tăriceanu. Dragnea are propriile propuneri de ONG-uri care să facă auditul extern de la Parchetul General, DNA și DIICOT. Dacă și acum va fi ignorat căruța riscă să se rupă definitiv. Și atunci Dragnea va trece la preluarea în forță a majorității parlamentarilor ALDE!

PS. Ponta a dovedit încă o dată că-l cunoaște ca-n palmă pe Dragnea. Atacul jigodiei de Iordache la adresa lui Toader este ceea ce a spus Ponta despre Dragnea: pune pe cineva...


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”