CRETINILOR, nu mai futeți POKEMONU', duceți-vă la țară și convingeți-vă BUNICII să nu vă îngroape și la toamnă viitorul!

CRETINILOR, nu mai futeți POKEMONU', duceți-vă la țară și convingeți-vă BUNICII să nu vă îngroape și la toamnă viitorul!

Sesizează cineva cu câtă rapiditate au preluat articulațiile SISTEMULUI manipularea cu Pokemonu' căcatului? Și cum bombardează deja mintea prostovanilor cu mii de știri despre acest joc de cretinei? Parcă-i și vedem cum și-au frecat mâinile că au ce să le dea de lucru, cu ce să le țină mințile ocupate „tinerilor frumoși și liberi” până la toamnă! Să-și poată face mendrele în liniște, ca bătrânii, în timp ce prostovanii aleargă, prin parcurile din „orașele cool”, după pokemoni...

Băăă, cretinilor, lăsați-i dracu de pokemoni, duceți-vă la țară, la bunici, la părinți, și convingeți-i să nu mai voteze PSD, să nu mai voteze PNL, să nu vă-ngroape iarăși, la toamnă, viitorul! Nu-i mai lăsați pe nenorociții de primari să se folosească de metodele lor oneroase pentru a-i șantaja să voteze cu ce le indică ei!

Exemplu:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia

5 Vești bune din Ucraina! Ce secret dureros încearcă să ascundă Armata Rusiei