Crima din Sectorul 2/Taximetristul care și-a ucis soția educatoare a fost prins

Crima din Sectorul 2/Taximetristul care și-a ucis soția educatoare a fost prins

Ucigaşul educatoarei înjunghiate cu sânge rece în propria casă din Capitală a fost prins de poliţişti, după patru zile de căutări.

Informaţia a fost prezentată de Roxana Ciucă, reporter Antena 3.

"Soţul femeii ucise, presupusul criminal în acest dosar, a fost depistat în urmă cu câteva minute de oamenii legii, de procurorii Parchetului De Pe Lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu ofiţerii Serviciului Omoruri, cei care i-au refăcut traseul, au vizionat camerele de supraveghere şi au muncit la foc automat. Se va merge din moment în moment cu el către Poliţia Capitalei pentru audieri, iar mai apoi se va veni cu bărbatul de 44 de ani, aici, acasă pentru reconstituire, pentru că aşa spune procedura (...) Bărbatul va fi reţinut pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acuzaţie de omor, riscă să îşi petreacă aproape tot restul vieţii în spatele gratiilor", a precizat Roxana Ciucă.

Criminalul a trimis un bilet de adio înainte să își omoare soția: ”Sunt conștient că voi ajunge la pușcărie”

Vineri, presupusul ucigaș a trimis colet cu o trotinetă și un bilet de adio. În acest bilet care are 2 pagini îi scria că fatei mai mari să închirieze din camere unor studente că să facă rost de bani.

În pachet erau biletul, trotineta și 200 lei pe care să-i dea fetiței mici. Accidentul cu copilul, de acum 20 de ani, a avut loc acasă, și chiar în spatele curții e pusa o cruce.

În biletul trimis, ucigașul mai spune că e conștient că vă ajunge la pușcărie, dar că nu îi pare rău de nimic. Roagă fetele să aibă grija de ele.

Ba mai mult, crima a avut loc joi, iar vineri când toată lumea era agigată, la locul crimei a ajuns și curierul cu pachetul.

Știrea inițială:

Liliana, o educatoare din Bucureşti a fost înjunghiată mortal, joi, de soțul său taximetrist, cu care se afla în proces de divorț. Crima a avut loc în Sectorul 2, iar autorul a fugit și este căutat de anchetatori de patru zile. Femia obținuse mai multe ordine de protecție împotriva bărbatului, spun surse judiciare pentru Gândul.ro .

Totodată, pe 20 iulie 2021, și fiica cea mare de 17 ani ceruse un nou ordin de protecție împotriva tatălui ei. Potrivit ordinului de protecție obținut de Gândul.ro , „bărbatul a strâns-o cu mâinile de gât și a ridicat-o pe peretele camerei, timp în care i-a adresat cuvinte jignitoare”, mai spun sursele mai sus citate.

Bărbatul era obligat să păstreze o distanță de cel puțin 50 de metri, de fiică

La mai bine de o lună după ce instanța a decis că bărbatul în vârstă de 44 ani să păstreze o distanţă de cel puțin 50 de metri faţă de fiica sa și școala în care învăța, acesta a intrat în locuința familiei și a înjunghiat-o pe mama fetei, cu mai multe lovituri de cuțit

Cei doi erau căsătoriți din anul 2.000 și aveau împreună două fete. În ultimii ani, relația celor doi s-a deteriorat destul de mult, pe fondul geloziei bărbatului.

Soțul femeii, căutat de 4 zile de polițiști

Criminalul, surprins de camerele de supraveghere

În prezent, bărbatul lucra ca taximetrist și, în paralel, livra mâncare. Anterior, el lucrare în Țările Arabe, dar de câțiva ani se întorsese în România. Femeia a făcut 10 sesizări la poliție în ultimul an, iar pe numele bărbatului au fost emise 6 ordine de restricție.

Potrivit surselor, el obișnuia să vină frecvent la ea acasă, cu toate că avea ordin de restricție . Bărbatul păstrase cheia de la casă, iar joi, a intrat în locuința femeii și a ucis-o. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere din curte, mai spun sursele judiciare pentru Gândul.

Soții erau în proces de divor, iar o primă sentință a fost dată de Judecătoria Sectorului 2 în ianuarie. Femeii i-a fost încredințată custodia uneia dintre fete, cea minoră, iar omul de afaceri a fost obligat să plătească o pensie de întreținere.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis autoritățile.

Bărbatul este de negăsit

Trupul femeii a fost descoperit, joi, de către nepoata sa, plin de lovituri. Poliţiştii îl caută de patru zile pe principalul suspect. Mașina acestuia a fost reperată în mai multe locuri din Bucureșt, însă momentan nu a putut fi localizat, mai scrie Gândul.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro