Crimă horror la New York: Un antreprenor tech a fost găsit decapitat și dezmembrat cu un fierăstrău electric

Crimă horror la New York: Un antreprenor tech a fost găsit decapitat și dezmembrat cu un fierăstrău electric

Un antreprenor în domeniul tech care a fondat compania de ridesharing Gokada din Nigeria a fost găsit decapitat și dezmembrat într-un apartament de lux din New York, un fierăstrău electric fiind găsit încă băgat în priză în apropiere, relatează media din New York citată de  Reuters .

Departamentul de Poliție din New York a confirmat miercuri într-un comunicat decesul lui Fahim Saleh fără să ofere însă detalii cu privire la crimă.

Detectivii au găsit trunchiul lui Saleh în apropierea fierăstrăului electric și ulterior i-au descoperit capul și membrele sortate în pungi de plastic, le-au relatat polițiștii reporterilor sosiți la fața locului.

Sora bărbatului a fost cea care l-a descoperit marți după-amiaza iar faptul că fierăstrăul era încă băgat în priză îi face pe detectivi să creadă că sosirea acesteia l-ar fi speriat pe ucigașul care ar fi putut să fugă printr-o altă ieșire, relatează  New York Times .

„Avem un trunchi, un cap care a fost înlăturat, brațe, picioare. Totul este încă la scena crimei. Nu avem însă un motiv”, a afirmat un purtător de cuvânt al poliției pentru Daily News.

Saleh, în vârstă de 33 de ani a creat aplicația de ridesharing pentru motociclete Gokada, populară în metropola Lagos din Nigeria până în luna februarie a acestui an când autoritățile nigeriene au interzis toate motocicletele-taxi, cunoscute local ca „okada”

Înregistrările camerelor de luat vederi l-au filmat pe Saleh în liftul complexului rezidențial alături de un bărbat în costum negru, mască și mănuși, acesta urmându-l pe antreprenor în apartamentul său, potrivit presei din New York.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...