Crimă în mediul interlop/Didilă Foreman, șeful clanului Gruia, și-a ucis ginerele de Dragobete. I-a dat cuțite în gât și în inimă

Crimă în mediul interlop/Didilă Foreman, șeful clanului Gruia, și-a ucis ginerele de Dragobete. I-a dat cuțite în gât și în inimă

Interlopul Foreman, din clanul Gruia, și-a ucis viitorul ginere, poreclit Neamțu, de Dragobete pentru că nu era de acord cu relația pe care o avea cu fiica sa.

Neamțu și fiica lui Didilă Foreman urmau să se căsătorească, iar conflictul dintre cei doi părea să se fi aplanat. Mai mult, în seara crimei, tânărul trimisese un mesaj în care spunea că s-a împăcat cu Foreman.

„El era un copil care îl iubea, nu avea nimic cu socrul.

Au venit inapoi seara la 16.00. Băiatul meu i-a zis (nr. soției) du-te și ia băutură! Ia ce e mai bun și scump că m-am împăcat cu tatăl tău, cu Foreman. M-am împăcat cu el”, spune mama victimei.

Foreman l-a lovit cu cuțitul în gât și în inimă de Dragobete

Însă lucrurile nu au stat deloc așa. Foreman a sosit acasă la cei doi și a început să îl înjunghie pe bărbat, rănind-o chiar și pe fiica lui.

"I-a zis băiatul meu: du-te și ia băutură, ia colea, că e taxiul afară, și ia ce-i mai bun și scump că m-am împăcat cu tac-tu. I-a dat numai cuțite, în gât și pe corp, și în inima i-a dat. Să stea în pușcărie, doamnă, să dea legi ca lumea pentru populația de aici.", a mai adăugat mama.

Didilă Foreman a fost arestat, el având numereoase antecedente penale.

Didilă Foreman, lider al clanului Gruia

În 2018, interlopul a fost cercetat pentru trafic de substanțe interzise, proxenetism şi folosirea unor bancnote false.

„La data de 01.08.2018 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 ore a inculpaților: Nicuşor Voicu, zis "Stan a lui Caran", Marius Bogdan Georgescu, zis "Buze", Reganster Creţu, zis "Jack", Cristian Hirghiligiu, zis "Moldoveanu", Gheorghe Cocoş, Alexandru Ion, zis "Săndel", George Valentin Boboc, Gruia Zanfir, zis "Chiştoc", Alberto Zanfir, zis "Teberică", Marius Andrei Ionescu, Filip George Nicoară, Cristian Ion, zis "Amet" şi Magdalena Oancea, zisă "Magda", pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de risc pentru consum propriu, punerea în circulație de valori falsificate, complicitate la punerea în circulație de valori falsificate, dare de mită, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, trafic de influență şi cumpărare de influență”, au precizat reprezentanții DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în cursul lunii august 2017, Reganster Crețu, zis ”Jack”, împreună cu Didilă Foreman, Zanfir Gruia zis ”hiștoc” şi Zanfir Alberto zis ”Teberică”, membri ai clanului Gruia, ar fi constituit un grup infracţional organizat, coordonat de Foreman Didilă, la care, în perioada august 2017 şi până în prezent, ar fi aderat şi sprijinit gruparea de crimă organizată. De asemenea, Voicu Nicuşor zis „Stan a lui Caran”, Georgescu Marius Bogdan zis „Buze”, Cocoș Gheorghe, Ion Alexandru zis ”Săndel”, Boboc George - Valentin, Ionescu Marius - Andrei, Nicoară Filip - George, Oancea Magdalena, Ion Cristian zis „Amet”, precum şi alţi suspecţi, ar fi aderat și aceștia la grup pentru a comite infracțiunile de punere în circulație de valori falsificate (bancnote de 100 de euro), trafic de droguri de mare risc (cocaină), trafic şi cumpărare de influenţă şi proxenetism. SURSA: Newsweek România


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet

2 Prima prințesă care pozează într-o revistă pentru adulți

3 Încă o „bombă” anti-Iohannis a fâsâit? / Administrația Prezidențială spune că Iohannis nu a cerut „atribuirea unei locuințe”

4 Așa o fi? /

5 „Anul trecut am fost la un bordel de mai multe ori la nişte fete” / Ciudatele mesaje primite de mama profesorului de matematică dat dispărut acum 4 ani