Crimă PASIONALĂ la Spitalul Județean Slatina: un infirmier a înjunghiat o asistentă, apoi s-a sinucis/Femeia a fost omorâtă cu zece lovituri de cuţit

Crimă PASIONALĂ la Spitalul Județean Slatina: un infirmier a înjunghiat o asistentă, apoi s-a sinucis/Femeia a fost omorâtă cu zece lovituri de cuţit

O asistentă de 45 ani, din municipiul Slatina, a fost omorâtă cu bestialitate sâmbătă noaptea de un brancardier de 56 ani, tot din Slatina, odioasa crimă având loc pe Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Tragedia a avut loc în timp ce cei doi erau în timpul serviciului, iar după ce și-a înjunghiat victima cu un cuțit, bărbatul s-a sinucis. Surse apropiate anchetei spun că cei doi angajaţi ai spitalului, asistenta Ramona Cosmescu, în vârstă de 45 de ani, şi infirmierul, Gheorghe Ghenea, în vârstă de 54 de ani, erau împreună de mai multă vreme, cu perioade în care au fost despărţiţi.

UPDATE ORA 10.42 Şi asistenta şi infirmierul erau divorţaţi. Femeia avea doi copii.

UPDATE ORA 10.35 Rudele pacienţilor au venit la spital de la prima oră, îngrijorate, şi li s-a permis să facă fiecare câte o vizită scurtă, de un minut, pentru a se asigura că totul este în regulă.

UPDATE ORA 10.15 Surse apropiate anchetei arată bărbatul ar fi comis crima din gelozie şi că ar fi fost cunoscut pentru ieşirile lui. Tot surse arată că prima soţie a bărbatului ar fi divorţat de el din cauza comportamentului lui violent, iar asistenta ar mai fi fost agresată fizic de infirmier la locul de muncă.

UPDATE 09.31 Surse apropiate anchetei spun că cei doi angajaţi ai spitalului, asistenta Ramona Cosmescu, în vârstă de 45 de ani, şi infirmierul, Gheorghe Ghenea, în vârstă de 54 de ani, erau împreună de mai multă vreme, cu perioade în care au fost despărţiţi.

UPDATE ORA 9.10 Din primele informaţii reiese că între cei doi era o relaţie de natură personală. Femeia avea 45 de ani şi lucra în spital din anul 2002, în timp ce bărbatul, în vârstă de 54 de ani, lucra în spital încă din 1994. Surse spun că cei doi s-ar fi închis în salon la miezul nopţii, iar abia pe la 1.30 din cameră s-au auzit urlete. Au fost chemaţi pompierii, care ar fi descoperit-o pe femeie ucisă cu şapte lovituri de cuţit în spate şi trei în gât, în timp ce el avea venele tăiate. Se pare că bărbatul s-a înjunghiat şi în gât după ce şi-a tăiat venele.

Martorii spun că în cameră „era abator” din cauza sângelui de pe podea.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de lucrători din cadrul Secţiei de Psihiatrie despre faptul că două persoane sunt decedate într-o cameră, bărbat şi femeie. S-a deplasat la faţa loculu Echipa Operativă, împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cauza fiind preluată de procuror”, a declarat Cristian Grigorescu, reprezentant IPJ Olt. Cătălin Rotea, directorul spitalului, a mai declarat că a dispus măsuri pentru înlocuirea personalului pe tura respectivă, pentru că angajaţii erau traumatizaţi de ce au văzut.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Conform directorului spitalului, Cătălin Rotea, care a făcut mai multe declaraţii pentru Ştirile Digi 24, crima s-a petrecut într-un salon. Înainte de crimă, uşile salonului au fost blocate. Asistenta care se afla pe tura de noapte a constatat că uşa e blocată, a chemat pompierii, iar eu au spart uşa, după care au făcut descoperirea.

Vom reveni cu amănunte.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...