Criminal în serie în SUA. Șapte cadavre găsite pe proprietatea unui agresor sexual VIDEO

Criminal în serie în SUA. Șapte cadavre găsite pe proprietatea unui agresor sexual VIDEO

Șapte cadavre, dintre care două despre care anchetatorii cred că aparțin celor două adolescente dispărute, au fost găsite luni după-amiază la reședința din Oklahoma a unui bărbat pe care autoritățile îl căutau în cazul celor două fete.

Cadavrele au fost găsite la o proprietate din Henryetta, un oraș situat la aproximativ 90 de mile de Oklahoma City, au declarat autoritățile. Anterior, luni, Oklahoma Highway Patrol a emis un avertisment de dispariție/pericol de dispariție pentru cele două fete, Ivy Webster, în vârstă de 14 ani, și Brittany Brewer, în vârstă de 16 ani, precum și pentru Jesse L. McFadden, în vârstă de 39 de ani, un agresor sexual, potrivit cnn.com.

Cele două adolescente au fost văzute ultima dată luni dimineața devreme în Henryetta și este posibil ca ele să fi călătorit cu McFadden, se arată în aviz.

Șeriful comitatului Okmulgee, Eddy Rice, a declarat că nu a putut identifica imediat cele șapte cadavre . Dar când a fost întrebat dacă autoritățile nu le mai caută pe fetele dispărute și pe McFadden, Rice a spus: „Credem că am găsit persoanele. Așteptăm doar o confirmare”.

Proprietatea unde au fost găsite cadavrele FOTO: Facebook/Erin Christy

Rice a adăugat că familiile fetelor au fost anunțate.

Cele șapte cadavre se aflau pe o proprietate unde locuia McFadden, a declarat Rice pentru ziarul Tulsa World. Este aceeași adresă la care figurează McFadden în registrul infractorilor sexuali din Oklahoma.

Cadavrele au fost găsite „nu în locuință, ci doar pe proprietate”, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Biroului de Investigații al statului Oklahoma, Gerald Davidson.

Davidson a mai indicat că autoritățile nu îl mai caută pe McFadden.

Nu există niciun suspect în libertate pe care să îl căutăm în acest moment", a declarat Davidson. "Așa că... nu există nicio amenințare pentru comunitate".

Școlile publice din Henryetta au declarat că sunt "îndurerate de tragedia pierderii câtorva dintre elevii noștri", într-un mesaj pe site-ul său adresat părinților și tutorilor.

"Inimile noastre sunt îndurerate și ne-am gândit la ce ar fi mai bine pentru elevii noștri în zilele următoare", a precizat sistemul școlar.

Orele de curs nu vor fi anulate și elevii vor avea acces la profesioniști în domeniul sănătății mintale și la clerul religios.

"Înțelegem dacă considerați că este mai potrivit să vă țineți elevul acasă", a continuat mesajul. "Vă rugăm să continuați să păstrați aceste familii în gândurile și rugăciunile voastre".

Un priveghi pentru "familiile afectate de această tragedie" a fost programat pentru luni seara.

Situată în centrul Oklahomei, Henryetta avea o populație de 5.640 de locuitori la recensământul american din 2020.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia