Cripto-milionar cu cetățenie americană, găsit dezmembrat în toaleta unui apartament din Sofia

Cripto-milionar cu cetățenie americană, găsit dezmembrat în toaleta unui apartament din Sofia

Trupul dezmembrat al unui mogul american, ucis cu sânge rece, a fost descoperit în capitala Bulgariei, Sofia.

Christian Peev ar fi fost ucis pe data de 8 august FOTO Twitter

Rămășițele lui Christian Peev, în vârstă de 41 de ani, care deținea cetățenia americană și bulgară, au fost găsite îndesate într-o toaletă, de instalatorii care fuseseră chemați să curățeze o canalizare blocată, a informat ziarul britanic The Mirror, citat de Newsweek .

Peev absolvise o universitate americană și și-a construit averea prin investiții cripto. Anchetatorii cred că el a fost ucis între 8 și 9 august. Totodată, există și un suspect principal. Presupusul ucigaș ar fi Vesco Valchinov, pe care îl întâlnise cu aproximativ șase ani în urmă.

Ucis cu o ganteră și tăiat în bucăți

Rapoartele despre circumstanțele în care a avut loc crima sunt înfiorătoare. Presa locală a relatat că presupusul ucigaș și-a ucis victima cu o ganteră, apoi a despicat cadavrul în baie, unde a aruncat în toaletă câteva bucăți.

Oamenii legii au găsit locul crimei după ce au verificat cele două telefoane ale lui Peev, al cărui frate îl declarase dispărut pe 10 august. În ziua în care a dispărut, acesta fusese în contact cu Valchinov.

Înregistrările camerelor de supraveghere arată cum cei doi au intrat în blocul de apartamente al presupusului criminal, pe data de 8 august, iar a doua zi, Valchinov a ieșit singur din clădire.

Un alt bărbat, Konstantin Subotinov, a fost arestat și a spus poliției că l-a ajutat pe ucigaș să ascundă alte părți ale corpului victimei, ducându-le cu mașina în cartierul Vitoșa, din Sofia. Acolo a fost arestat și Valchinov.

Presa bulgară a raportat că Peev l-a ajutat pe Valchinov cu investiții cripto, sugerând că motivul crimei ar fi fost banii.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat