Cristian Bușoi, președintele Comisiei ITRE din Parlamentul European: SUA pot garanta cel mai bine securitatea României și pot ajuta dezvoltarea noastră economică

Cristian Bușoi, președintele Comisiei ITRE din Parlamentul European: SUA pot garanta cel mai bine securitatea României și pot ajuta dezvoltarea noastră economică

Statele Unite ale Americii sunt statul care poate garanta cel mai bine securitatea României și care poate ajuta țara noastră în dezvoltarea sa economică, a afirmat, sâmbătă, Cristian Bușoi, președintele Comisiei pentru industrie, cercetare și energie din Parlamentul European.

“La mulți ani Statelor Unite ale Americii. Astăzi, mai mult ca niciodată, România și SUA au ajuns la un parteneriat extrem de strâns. Suntem în anul în care sărbătorim 140 de ani de relații diplomatice și avem împreună un Parteneriat Strategic, în cadrul căruia am optat împreună pentru întărirea relațiilor economice, dar și de securitate”, a scris Bușoi, pe Facebook.

“SUA este statul care poate garanta cel mai bine securitatea României și care poate ajuta țara noastră în dezvoltarea sa economică. Împreună putem face mai mult în beneficiul cetățenilor din țările noastre. Suntem angajați pe același drum: susținerea valorilor democratice, libertate, prosperitate și consolidarea statului de drept. Vom merge, în continuare, umăr la umăr, în respectarea angajamentelor luate!”, a continuat el.

Statele Unite ale Americii celebrează la 4 iulie împlinirea a 244 de ani de la semnarea Declarației de Independență prin care cele 13 colonii din America de Nord își declarau independența față de Marea Britanie.

Sursa: caleaeuropeana.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990