Cristian Bușoi, președintele Comisiei ITRE din Parlamentul European: SUA pot garanta cel mai bine securitatea României și pot ajuta dezvoltarea noastră economică

Cristian Bușoi, președintele Comisiei ITRE din Parlamentul European: SUA pot garanta cel mai bine securitatea României și pot ajuta dezvoltarea noastră economică

Statele Unite ale Americii sunt statul care poate garanta cel mai bine securitatea României și care poate ajuta țara noastră în dezvoltarea sa economică, a afirmat, sâmbătă, Cristian Bușoi, președintele Comisiei pentru industrie, cercetare și energie din Parlamentul European.

“La mulți ani Statelor Unite ale Americii. Astăzi, mai mult ca niciodată, România și SUA au ajuns la un parteneriat extrem de strâns. Suntem în anul în care sărbătorim 140 de ani de relații diplomatice și avem împreună un Parteneriat Strategic, în cadrul căruia am optat împreună pentru întărirea relațiilor economice, dar și de securitate”, a scris Bușoi, pe Facebook.

“SUA este statul care poate garanta cel mai bine securitatea României și care poate ajuta țara noastră în dezvoltarea sa economică. Împreună putem face mai mult în beneficiul cetățenilor din țările noastre. Suntem angajați pe același drum: susținerea valorilor democratice, libertate, prosperitate și consolidarea statului de drept. Vom merge, în continuare, umăr la umăr, în respectarea angajamentelor luate!”, a continuat el.

Statele Unite ale Americii celebrează la 4 iulie împlinirea a 244 de ani de la semnarea Declarației de Independență prin care cele 13 colonii din America de Nord își declarau independența față de Marea Britanie.

Sursa: caleaeuropeana.ro


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?