Cristiano Ronaldo a aflat sentința după gestul golănesc. Prima reacție a portughezului

Cristiano Ronaldo a aflat sentința după gestul golănesc. Prima reacție a portughezului

Cristiano Ronaldo (38 de ani), starul lui Al Nassr, a devenit ținta criticilor în Arabia Saudită după un gest obscen făcut la finalul meciului cu Al Hilal, pierdut cu 0-2. Portughezul și-a dus mâna în zona genitală în timp ce suporterii îi strigau numele lui Lionel Messi, gest făcut chiar în timpul Ramadanului.

Cristiano Ronaldo a șocat lumea arabă cu gesturile sale. Foto Al Nassr

Fanii au cerut expulzarea lusitanului din Arabia Saudită, în timp ce avocatul Nouf Bint Ahmed a anunțat că a depus plângere penală împotriva lui Cristiano Ronaldo și solicită Ministerului de Interne din Arabia Saudită să intervină și cere arestarea și expulzarea lui fotbalistului.

"Este considerată o infracțiune de faptă dezonorantă făcută în public și este una dintre infracțiunile care implică arestarea și deportarea dacă este săvârșită de un străin", a spus avocatul, în fapt vocea a mii de arabi care au scris pe rețelele sociale că se simt jigniți de gestul făcut de vedeta lui Al Nassr.

Comisia de Disciplină, îngăduitoare

Însă Comisia de Disciplină a Federației Saudite a fost blândă cu starul portughez . Deși a luat la cunoștință ceea ce a făcut CR7, a decis să nu ia nicio măsură împotriva acestuia, pentru că ”incidentul a fost difuzat doar pe rețelele sociale, nu și pe transmisiunea oficială”, informează goal.com.

Ronaldo și gestul golănesc de la finalul derby-ului cu Al Hilal. Captură TV

Ronaldo și gestul golănesc de la finalul derby-ului cu Al Hilal. Captură TV

Cristiano Ronaldo a fost apărat și de oficialii clubului Al Nassr, care au susținut că fotbalistul nu a vrut să jignească suporterii, ci avea o problemă în zona respectivă.

”Ronaldo are o accidentare. Duelul său cu Gustavo Cuellar, jucător la Al Hilal, a început cu o lovitură într-o zonă foarte sensibilă. Aceasta este informația confirmată. În ceea ce privește explicațiile pentru fani, ei sunt liberi să creadă ce vor”, a spus jurnalistul Muhammed Al-Enezi, după meci, în urma unei discuții purtate cu cei din conducerea clubului Al Nassr.

Mesaj pentru fani

După ce a aflat că nu va fi penalizat în niciun fel de Comisia de Disciplină, starul portughez a postat un mesaj pe rețelele sociale prin a anunțat ce urmează pentru el. "Concentrat pe antrenamentele pentru semifinală. #EidMubarak tuturor celor care sărbătoresc astăzi", a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram, felicitându-i pe arabi la finalul Ramadanului. Luni, portughezul joacă în partida Al Nassr - Al Wehda, din semifinalele Cupei Regelui.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!