Cristiano Ronaldo a înscris primul gol pentru Al Nassr. Portughezul a marcat în prelungiri

Cristiano Ronaldo a înscris primul gol pentru Al Nassr. Portughezul a marcat în prelungiri

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, a înscris primul său gol pentru echipa Al Nassr din Arabia Saudită. Portughezul, care se află la al treilea meci în culorile noii sale echipe, a irosit multe ocazii în prima repriză.

Ronaldo a marcat primul gol pentru Al Nassr. Foto Al Nassr (Arhivă)

În minutul 24, fotbalistul portughez a plasat balonul ideal, însă reușita sa a fost anulată pentru ofsaid. Ulterior, în minutul 35, balonul a revenit la Ronaldo, însă șutul lui din 11 metri a trecut peste poartă.

De asemenea, în prelungiri, Ronaldo , care se afla singur în zona punctului cu VAR, a lovit bara transversală.

Cristian Tello, jucătorul echipei Al-Fateh, a deschis scorul în minutul 12. Ulterior, Anderson Talisca a egalat pentru oaspeți în minutul 42, iar Sofiane Bendebka a marcat al doilea gol pentru Al-Fateh.

În minutul 90, Cristiano Ronaldo a primit un cartonaș galben din pricina unui conflict cu Ammar Al Daheem. În prelungiri, Al Nassr a primit o lovitură de la 11 metri, iar Ronaldo a înscris primul său gol pentru Al Nassr.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren