Cristiano Ronaldo, enervat de Georgina Rodriguez. Partenera sa a devenit mai egocentrică chiar decât el

Cristiano Ronaldo, enervat de Georgina Rodriguez. Partenera sa a devenit mai egocentrică chiar decât el

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo s-au mutat Riad, capitala Arabiei Saudite, după ce starul portughez a semnat cu Al Nassr. Pe lângă îngrijirea copiilor lor, printre principalele ocupații ale iubitei fotbalistului este să posteze pe rețelele de socializare, însă în ultima vreme aceasta epatează.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo sunt staruri la Riad. Foto Instagram

Recent, modelul argentinian a postat niște imagini din trecut, cu ea și cu Cristiano Ronaldo. Este vorba despre niște fotografii din 2020, când partenerul său de viață a cheltuit nu mai puțin de 5,5 milioane de lire sterline pe un iaht de lux.

"Acea după-amiază de vară în care ne-am cumpărat iahtul nostru. Și câteva poze din acea vară magică...2020", a scris Georgina Rodriguez. Postarea a adunat rapid aproape 8 milioane de reacții din partea fanilor.

Marca: ”Portughezul e dezgustat”

Jurnaliștii de la Marca scriu că starul portughez "a fost dezgustat de comportamentul Georginei Rodriguez". Conform acestora, Ronaldo ar fi supărat pentru atitudinea partenerei sale și consideră că aceasta devine egocentrică. Asta în condițiile în care el însuși este unul dintre cei mai ”lăudăroși” fotbaliști din lume.

Cei doi sunt unii dintre cei mai cunoscuți influenceri pe rețelele de socializare. Georgina Rodriguez are aproape 49 de milioane de urmăritori, în timp ce atacantul lui Al Nassr are 577 de milioane de persoane care îi urmăresc postările pe Instagram.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”