Cristiano Ronaldo, la un pas de o accidentare stupidă, după ce un fan era să-l „secere” pe teren

Cristiano Ronaldo, la un pas de o accidentare stupidă, după ce un fan era să-l „secere” pe teren

Ajuns la 38 de ani, Cristiano Ronaldo a contribuit la victoria lui Al Nassr contra lui Al Taawon, scor 2-1, în etapa cu numărul 17 din campionatul Arabiei Saudite. Starul lusitan a pasat decisiv la ambele reușite ale echipei sale, semnate de Ghareeb și Madu, însă înainte de partidă era să sufere o acidentare stupidă.

Cu câteva minute înaintea jocului, la încălzire, Cristiano Ronaldo a evitat ”la mustață” o accidentare. Un fan a intrat pe teren și ”a intrat prin alunecare” la portughez, care s-a ferit în ultimul moment.

Cristiano Ronaldo e starul celor de la Al Nassr. Foto Facebook

Suporterul l-a atins pe un coleg al lui CR7, dar fără urmări. Bărbatul a încercat să-i transmită ceva lusitanului , dar fotbalistul nici nu s-a mai uitat la el și, în cele din urmă, agenții de pază au intervenit și l-au scos în afara stadionului pe intrus.

Pe lângă cele două pase decisive din partida cu Al Taawon, Cristiano Ronaldo mai are cinci goluri pentru Al Nassr.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…