Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United, după 12 ani

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United, după 12 ani

Cristiano Ronaldo este jucătorul echipei Manchester United, informația fiind prezentată vineri chiar de clubul englez, scrie Hotnews .

Chiar dacă s-a aflat foarte aproape de un transfer la Manchester City, Cristiano Ronaldo a ales să se întoarcă la Manchester United după 12 ani.

Presa italiană anunță că Juventus va primi 28 de milioane de euro în schimbul portughezului. Potrivit Sky, Cristiano Ronaldo ar urma să semneze un contract pe două sezoane, cu un salariu anual de 29 de milioane de euro.

"Clubul Manchester United este încântat să confirme că a ajuns la un acord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, urmând ca acesta să discute condițiile personale, să obțină viza și să efectueze vizita medicală.
Cristiano, de cinci ori câștigător al Balonului de Aur, a câștigat până acum peste 30 de trofee majore de-a lungul carierei, inclusiv cinci trofee UEFA Champions League, de patru ori Cupa Mondială a Cluburilor, șapte titluri în campionatele Angliei, Spaniei și Italiei și Campionatul European împreună cu naționala Portugaliei.

În prima perioadă petrecută la Manchester United, a marcat 118 goluri în 292 de meciuri.
Întreg clubul așteaptă cu nerăbdare să-l întâmpine pe Cristiano la Manchester", se arată în comunicatul celor de la Manchester United.

Fotbalistul portughez a semnat cu Juventus în 2018, fiind adus de la Real Madrid pentru 112 milioane de euro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia