Cristina Ich a vorbit după arestarea lui Victor Pițurcă, fostul socru

Cristina Ich a vorbit după arestarea lui Victor Pițurcă, fostul socru

Cristina Ich (36 de ani) a fost întrebată despre reținerea de către DNA a lui Victor Pițurcă (66 de ani), tatăl lui Alex Pițurcă (39 de ani), fostul său soț, cu care are un copil.

Influencerul a evitat să comenteze problemele din viața personală cu care se confruntă acum Alex Pițurcă, însă a anunțat că îi este alături și că acum cei doi sunt în relații normale, deși declarațiile făcute de Cristina Ich după despărțire arătau contrariul.

Victor Pițurcă este acuzat că a influențat accesul firmei deținute de Alex Pițurcă la contractul cu MApN privind distribuirea a 100.000 de măști neconforme către Ministerul Sănătății.

Nu am nimic de comentat despre lucruri de genul ăsta (n.r. afacerile fostului său partener de viață, Alex Pițurcă). Sunt cu copilul la munte. Mă întorc în țară și nu știu nimic. Nu sunt în măsură să comentez.

Eu sunt alături de Alex, îl iubesc și… nu există! Îi sunt alături orice ar fi, indiferent ce ar păți.

Când ai un copil cu cineva nu poți să fii certat. Rămâi în relații bune. Eu cu Alex nu suntem certați și nu ne vom certa niciodată”, a spus Cristina Ich, citată de Fanatik .

Victor Pițurcă, reținut de DNA

Victor Pițurcă a fost reținut de către Direcția Națională Anticorupție (DNA), în dosarul privind achiziția de măști de protecție derulată în perioada pandemiei de coronavirus.

Procurorii investighează un contract încheiat în 2020 de MApN cu firma Helios Dentserv, care a presupus distribuirea a 100.000 de măști FFP3 către Ministerul Sănătății.

Banii au revenit firmei PAV Green Energy, al cărei unic asociat este Alexandru Victorio Piţurcă (39 de ani), fost fotbalist și fiul lui Victor Pițurcă.

Suma invocată de procurori este de 11 milioane de lei, peste două milioane de euro, bani încasați de către firma familiei Pițurcă pentru niște măști neconforme.

Victor Pițurcă este acuzat că a influențat accesul fiului său la contractul cu Ministerul Apărării Naționale.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență