Cristina Ich, irezistibilă într-un bikini minuscul

Cristina Ich, irezistibilă într-un bikini minuscul

Cristina Ich, desemnată cel mai bun influencer din România în anul 2020, se relaxează în stațiunea Olimp, alături de familie. Frumoasa iubită a lui Alex Pițurcă nu a putut să se despartă nici în vacanță de Instagram, bucurându-și urmăritorii cu apariții sexy în bikini și story-uri amuzante.

Cristina Ich este printre cele mai atrăgătoare influencerițe din România. Aparițiile ei nu pot trece neobservate.

Chiar dacă are o siluetă impecabilă, Cristina consideră că trebuie să mai slăbească. Asta le-a dezvăluit recent fanilor ei, într-un story pe Instagram. ”Eu vă anunț că sunt foarte supărată. M-am îngrășat, dar nu unde trebuie. Din toamnă sunt la sală, intens, gata..nu mai”, a menționat Cristina.

Pe de altă parte, Cristina nu s-a sfiit să pozeze într-un bikini verde minuscul, al cărui slip este prevăzut cu șnur pe lateral. Ea și-a completat outfit-ul cu o jachetă tricotată, pentru a face reclamă unui brand românesc. Influencerița a recunoscut, într-o postare la story, că Alex Pițurcă și-ar fi dorit ca una dintre poze să nu apară în feed, considerând-o probabil prea sexy.

Cristina nu odată și-a etalat formele perfecte în constume de baie. În luna mai, aceasta a petrecută o vacanță în Seychelles, bucurându-și fanii cu imagini de la plajă, scrie protv.ro .

Sursă foto/ Instagram christina_ich


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”