Cristina Neagu, Mondial fără glorie. Mesaj pentru contestatari și cine cere ca reconstrucția să se facă fără ea

Cristina Neagu, Mondial fără glorie. Mesaj pentru contestatari și cine cere ca reconstrucția să se facă fără ea

Cristina Neagu, văzută înainte de Mondial drept una dintre vedetele care trebuie urmărite la acest turneu final, mai ales că era ultimul din cariera sa, va părăsi fără glorie competiția desfășurată în țările nordice.

Cristina Neagu, un Mondial de coșmar. Foto Facebook

Nerefăcută după o accidentare, Cristina a fost menajată în primele partide, România arătând că se poate descurca și fără ea. Introdus abia în al 4-lea meci al „tricolorelor“ , cel decisiv cu Germania, starul naționalei a bulversat jocul. Nu pentru că ar fi evoluat neapărat slab, dar, în momentele de degringoladă, colegele, în loc să se calmeze și să-și revină, așteptau minuni din partea celei mai bune handbaliste a României. Iar miracolele nu au venit, ba chiar niște erori le-au făcut pe nemțoaice să se distanțeze pe tabelă.

Nu degeaba Gheorghe Tadici a insistat ca Cristina să nu fie introdusă decât dacă e aptă 100%.Dacă aș fi în locul lui Florentin Pera, n-aș merge deloc pe mâna lui Neagu. La cum simt eu lucrurile, nejucând de o lună, ea nu e pregătită pentru acest Campionat Mondial. Ea ne poate ajuta acolo cu numele, cu prezența ei în anturajul echipei“, a spus reputatul tehnician. O fi având el bubele sale, dar Tadici e tobă de handbal și simte momentele decisive.

Criticii naționalei, luați la rost

Pentru Cristina Neagu, acest turneu final este ca o ieșire pe ușa din dos din circuitul naționalei căreia i-a adus glorie: câteva minute bifate la Mondial, 3 goluri și o nereușită a întregii echipe. Totuși, ceea ce s-a întâmplat nu este din vina ei, ci a ghinionului.

Vedeta naționalei a ținut să transmită un mesaj tuturor celor care au criticat echipa națională și pe ea. ”Ce nu trebuie să mâncăm în post, părinte? Unii pe alții, fiule!”, este mesajul transmis de Neagu pe Instagram.

Mai multe voci susțin că reconstrucția naționalei trebuie să se facă fără Cristina. Inclusiv Petru Ghervan, fost selecționer al naționalei masculine de handbal. Acesta a analizat situația vedetei noastre, într-un interviu pentru gsp.ro.

Și marii jucători se opresc

„Eu o știu pe Cristina ca o mare jucătoare și nu pot să spun altceva acum. Rămâne o mare jucătoare chiar dacă a fost prezentă în singurul meci pierdut. Tot o mare jucătoare rămâne. Problema e că și marii jucători, la un moment dat, se opresc.E o chestiune de context aici și cred că staff-ul și Cristina vor hotărî când se va opri.

În ceea ce mă privește pe mine, o construcție pe termen lung presupune și decizii de genul acesta. Dacă ea poate face parte din planurile acelea, bine! Dar nu cred că mai poate face parte. Dacă nu, împreună cu ea trebuie luate deciziile care se cuvin, cu tot respectul pentru o mare sportivă a noastră”, a spus Petru Ghervan.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat