Cristina Onofrei (ITPF Giurgiu): Polițistul împușcat cu arma din dotare nu era identificat cu probleme psihologice

Cristina Onofrei (ITPF Giurgiu): Polițistul împușcat cu arma din dotare nu era identificat cu probleme psihologice

Purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Cristina Onofrei, a declarat luni, pentru AGERPRES, că polițistul de frontieră găsit împușcat în cap în autoturismul propriu într-o parcare din municipiul Giurgiu fusese avizat psihologic și nu era identificat cu probleme psihologice.

'Bărbatul lucra în cadrul ITPF Giurgiu din anul 1984 și în toată această perioadă până acum nu avusese abateri disciplinare sau de altă natură, fusese avizat psihologic în anul 2014 și nu era identificat cu probleme psihologice', a declarat Cristina Onofrei.

Polițiștii giurgiuveni împreună cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu efectuează cercetări pentru moarte suspectă după ce un polițist de frontieră în vârstă de 52 de ani din municipiul Giurgiu a fost găsit împușcat în cap în autoturismul proprietate personală cu arma din dotare.

Din spusele martorilor, căutările au început după ce polițistul își luase în primire arma din dotare la intrarea în post și a spus unui coleg că trece pe acasă să își ia niște medicamente, acesta fiind cunoscut ca insulino-dependent. Pentru că a întârziat mai mult de o jumătate de oră colegii au sesizat absența lui la 112.

'Cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Giurgiu în vederea efectuării necropsiei, cercetările sunt pentru moarte suspectă și se ia în calcul varianta sinuciderii, dar acest lucru va fi stabilit în urma expertizei medico-criminalistice' a declarat și purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Șuță.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cine minte? / Blandiana, acuzaţii grave la adresa lui Dinescu. Ce ar fi spus acesta despre tinerii morţi la Revo…

2 ULTIMA ORĂ Uragan DNA la 22 de instituții publice și 12 firme apropiate de Darius Vâlcov privind contractele d…

3 Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț

4 Uff, găina bătrână se screme să pară „bună”...

5 Căcații care umilesc România / Generalul Irina Alexe, de la USRPLUS, avansată în grad ilegal de miniștrii Săniuț…