Criticul Alex Ștefănescu dezvăluie cum îl îmbrobodise Mihai Neamțu să-i vândă produse pentru slăbit

Criticul Alex Ștefănescu dezvăluie cum îl îmbrobodise Mihai Neamțu să-i vândă produse pentru slăbit

Cunoscutul critic literar și scriitor Alex Ștefănescu a relatat luni cum Mihai Neamțu, noul ideolog al curentului AUR-ist antioccidental, a încercat să-l convingă să cumpere produse pentru slăbit, ademenindu-l – sub pretextul unei discuții intelectuale – la sediul firmei prin care le vindea. Relatată cu talent de Alex Ștefănescu, întâmplarea reconstituie o părticică din impostura și cabotinajul lui Mihai Neamțu, cel care tocmai s-a lepădat de vechii săi prieteni pentru a comunica pe frecvența rusofililor, scrie ziaristii.com . Până atunci, criticul Alex Ștefănescu (75 de ani) și-a relatat pățania cu „credinciosul“ dezertat în tabăra pravoslavnicilor.

Alex Ștefănescu: „Mihai Neamțu se declară dezgustat de materialismul occidental! Acum câțiva ani, Mihai Neamțu mi-a propus să ne întâlnim pentru un schimb de idei, la sediul unei firme unde dispune de toate condițiile desfășurării în liniște a unei discuții. Acolo, n-a avut loc niciun schimb de idei; folosindu-și forța de persuasiune, m-a cântărit, la propriu, m-a înfășurat în retorica pretinsei lui îngrijorări că sunt gras și m-a convins să cumpăr pe loc un borcan cu Herbalife, foarte scump. Mai exact, m-a îmbrobodit. Ajuns acasă m-am dezmeticit. A doua zi i-am dat un telefon și l-am somat să-mi restituie banii, printr-un șofer prin care i-am trimis borcanul neînceput. S-a conformat, iar de atunci și până azi nu s-a mai arătat interesat de un schimb de idei cu mine“.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...