CRIZĂ în PSD! Fiola și-a pus ȚIITORUL să sune alarma! Ea tace...

CRIZĂ în PSD! Fiola și-a pus ȚIITORUL să sune alarma! Ea tace...

E criză în PSD! Recunoscută fără perdea din toate părțile! Vineri spre sâmbătă, la miezul nopții, Facebook-ul a explodat de mesaje ale mahărilor din PSD care cer rezolvarea situației, luarea unei decizii. De la Vaslui până la Craiova, via Voluntari. Situația pare scăpată de sub control de toate taberele. Ce este interesant este faptul că Olguța Vasilescu, o aliată tradițională a lui Dragnea, tace. Și-a pus țiitorul să dea un mesaj. Imediat după miezul nopții. Pe care nici măcar nu l-a distribuit.

Observați că niciunul dintre mesaje nu arată clar poziționarea față de o tabără sau alta. Semn rău pentru Dragnea...

Mesajul țiitorului Fiolei:

„Consider ca trebuie convocat cât mai repede Comitetul Executiv National al PSD. Situația din ultimele zile nu poate așteapta pana la CExN de la Iași.
Romanii așteaptă de la noi predictibilitate și stabilitate, așteaptă punerea in aplicare a programului de guvernare asumat.
Guvernul trebuie sa funcționeze ca o echipa unita și sa își duca la îndeplinire obiectivul votat de Parlament: o viața mai buna pentru romani.”

Mesajul Gabrielei Firea:

Mesajul Rovanei Plumb:


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”