CRIZĂ în PSD! Fiola și-a pus ȚIITORUL să sune alarma! Ea tace...

CRIZĂ în PSD! Fiola și-a pus ȚIITORUL să sune alarma! Ea tace...

E criză în PSD! Recunoscută fără perdea din toate părțile! Vineri spre sâmbătă, la miezul nopții, Facebook-ul a explodat de mesaje ale mahărilor din PSD care cer rezolvarea situației, luarea unei decizii. De la Vaslui până la Craiova, via Voluntari. Situația pare scăpată de sub control de toate taberele. Ce este interesant este faptul că Olguța Vasilescu, o aliată tradițională a lui Dragnea, tace. Și-a pus țiitorul să dea un mesaj. Imediat după miezul nopții. Pe care nici măcar nu l-a distribuit.

Observați că niciunul dintre mesaje nu arată clar poziționarea față de o tabără sau alta. Semn rău pentru Dragnea...

Mesajul țiitorului Fiolei:

„Consider ca trebuie convocat cât mai repede Comitetul Executiv National al PSD. Situația din ultimele zile nu poate așteapta pana la CExN de la Iași.
Romanii așteaptă de la noi predictibilitate și stabilitate, așteaptă punerea in aplicare a programului de guvernare asumat.
Guvernul trebuie sa funcționeze ca o echipa unita și sa își duca la îndeplinire obiectivul votat de Parlament: o viața mai buna pentru romani.”

Mesajul Gabrielei Firea:

Mesajul Rovanei Plumb:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…